Αρχείο των παλιών Φόρουμ

Έχει χυθεί πολύ ηλεκτρονικό μελάνι τα τελευταία χρόνια σε αυτό το φόρουμ, γι'αυτό φροντίσαμε να το κρατήσουμε διαθέσιμο για ανάγνωση και αντιγραφή. Εδώ θα βρείτε παλιότερες συζητήσεις από την αρχή του φόρουμ (Μάιος 2012) μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2015. Όταν τελειώσετε, ελάτε στα Boards για τα νεότερα για το League of Legends.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΤΑ BOARDS


λιγο ενδιαφερον και βοηθεια ευχαριστω.

1
Comment below rating threshold, click here to show it.

Blackdevil32

Junior Member

02-07-2015

Καλημέρα σε όλους μετά απο ένα σερί lan solo party σε ένα νετ της περιοχής μου έφτασα σε σημείο να γράψω αυτό το post γιατί χρειάζομαι την βοήθεια σας. Last season τελείωσα Diamond 4 μετά το reset έπαιξα τα παιχνίδια κατάταξης (5-5) και με πέταξε Gold 1, ωραία όλα καλά. Μετά απο τόσα παιχνίδια και τόσες ώρες παίζωντας ΣΥΝΟΛΟ 8 ( μπορεί να κάνω και λάθος 7*) promo για platinum . ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΧΑΜΕΝΑ. Κλασσικά θα πείτε είσαι noobas κατηγορείς τους άλλους χωρίς λόγο και τα σχετικά το kda μου με graves και γενικώς bot lane είναι εξαιρετικό στα παιχνίδια που έχω παίξει μέχρι τώρα μπορώ να πω πως σε 2-3 παιχνίδια ευχαριστήθηκα πραγματικά το παιχνίδι όλα τα υπόλοιπα απλά παιχνίδια με νεύρα και παιδιά που μπαίνουν ίσα ίσα για να καταστρέψουν το παιχνίδι μου . Αυτό που θέλω να πω με λίγα λόγια είναι πως όλοι εκεί στην RIOT αλλά και γενικώς το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η συμπεριφορά και ο τρόπος που επικοινωνούν οι παίχτες μεταξύ τους. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. Δεν γίνεται να με κάνεις ban chat 1000 games γιατί βρίζω και το παλικάρη που παίζει και μπαίνει μέσα και λέει στα picks τα σχετικά ( τρολλ-feed-spells clair heal οτι να ναι) και καταστρέφει το παιχνίδι μου να μην τον κάνεις τίποτα. Εξαρχής πριν μου δώσει κάποιος απάντηση απο την Riot το tribunal είναι κλειστό ήθελα να ήξερα εκτός απο τα ban chat όλο αυτό το διάστημα έχετε κάνει κανένα ban για τρολλινγ . Τέλος πάντων θα κλείσω με το ό,τι μετά απο 3 χρόνια περίπου LoL έφτασα στο σημείο να το διαγράψω απο το pc μου γιατί αντί να μου προσφέρει χαρά και γούστα μου προκαλεί νεύρα και θυμό γιατί πολύ απλά σας ενδιαφέρει ο πολύς κόσμος και όχι οι ποιοτικός παρά μόνο LCS και τα σχετικά( Money ofc ) Καλή συνέχεια ελπίζω μια μέρα όταν θα ξαναπαίξω το community του παιχνιδιού να έχει πάει σε ένα άλλο επίπεδο. Συγγνώμη που κούρασα PEACE!


Comment below rating threshold, click here to show it.

tomtrelos98

Member

02-08-2015

Γνωμη μου θα ηταν να επαιζες τα placements μετα απο κανα 1-2 μηνες :/


Comment below rating threshold, click here to show it.

Blackdevil32

Junior Member

02-09-2015

δεν το ήξερα νωρίτερα ούτε πίστευα ό,τι θα έπαιζε τόσο σημαντικό ρόλο


Comment below rating threshold, click here to show it.

spasimutri

Senior Member

02-09-2015

μη παίζεται rank τους πρώτους 2 μήνες μην παίζεται rank 2 μήνες πριν το τέλος της season μην παίζεται rank στο preseason μην μην μην μπορείτε να μας πείτε ποτε να παίξουμε? εσύ ρε tom μονο rank παίζεις γιατί του λες του αλλου να μην παίζει? το έχετε κάνει καραμελίτσα. το είπε κάποιος ας το πούμε κ εμείς να κάνουμε το κομμάτι μας. ξέρεις εσύ προσωπικά οτι σε 3 μήνες άμα μπω game δεν θα έχω troller afk η feeder στο team μου?


1