Αρχείο των παλιών Φόρουμ

Έχει χυθεί πολύ ηλεκτρονικό μελάνι τα τελευταία χρόνια σε αυτό το φόρουμ, γι'αυτό φροντίσαμε να το κρατήσουμε διαθέσιμο για ανάγνωση και αντιγραφή. Εδώ θα βρείτε παλιότερες συζητήσεις από την αρχή του φόρουμ (Μάιος 2012) μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2015. Όταν τελειώσετε, ελάτε στα Boards για τα νεότερα για το League of Legends.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΤΑ BOARDS


Τα προσόντα ενός Rioter

1
Comment below rating threshold, click here to show it.

SkopLOL

Junior Member

02-06-2015

Στην παρέα, σε κάποια φάση, κάναμε συζήτηση για το αν θα δουλεύαμε στη Riot και ο καθένας είπε την φιλοδοξία του: από "Paradigm Player" , ορμώμενος από τις εγκαταστάσεις που έδειξε η Riot στο ντοκιμαντέρ που ανέβηκε πρόσφατα (ορδές από PC και άνθρωποι να παίζουν), έως πιο προσγειωμένα πράγματα (Game Dev), αλλά και πιο δημιουργικά (Champion Design).

Καθώς η συζήτηση εξελισσόταν, αναρωτηθήκαμε αν όλοι στη Riot είναι παίκτες με ικανότητες τύπου Plat +.

Γεγονός, θέλω πολύ να το ρωτήσω, αλλά αφού διευρύνω την ερώτηση:

"Ποιά είναι τα απαρραίτητα προσόντα ενός/μίας Rioter;"

Ομολογώ πως φιλοδοξώ να εργαστώ εκεί κάποια στιγμή, αλλά είναι κάτι το οποίο κάνει "κλικ" και το μελετάς.

Λοιπόν;


Comment below rating threshold, click here to show it.

Saramanda Natsu

Senior Member

02-06-2015

http://www.riotgames.com/careers


Comment below rating threshold, click here to show it.

SkopLOL

Junior Member

02-08-2015

Παράθεση:
saramanda natsu:
http://www.riotgames.com/careers

ευχαριστώ, αλλά δεν απαντά ακριβώς στην ερώτησή μου. τα έχω ήδη διαβάσει.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Lizeron

Recruiter

02-09-2015

SkopLOL, δεν είμαι rioter αλλά επέτρεψε μου να σε βοηθήσω στην λογική σου και να σου ξεδιαλύνω κάποια πράγματα για τον κόσμο γενικότερα.

Ένας άνθρωπος που ασχολείται με κάτι, δεν σημαίνει πως έχει απαραίτητα μια άμεση σχέση με αυτό. Ένας ογκολόγος δεν χρειάζεται να έχει καρκίνο, ένας ιδιοκτήτης βενζινάδικου δεν χρειάζεται να έχει αυτοκίνητο, ένας μανάβης μπορεί να προτιμάει ένα πιτόγυρο από ένα καρότο και ένας rioter επιτρέπεται να είναι bronze 5. Γιατί? Γιατί αυτό δεν αλλάζει την ικανότητα τους ως προς το επάγγελμα τους.

Ένας rioter προφανώς δεν χρειάζεται να παίζει καν. Χρειάζεται να υπάρχει στο πόστο του και να λειτουργεί μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων, ο καθένας δοσμένος μιας διαφορετικής αρμοδιότητας. Πρέπει προφανώς να έχουν μια κάποια εμπειρία με το να απαντάνε σε κόσμο, αλλά από εκεί και πέρα, είναι ανάλογα με το πόστο του καθενός.

Ο lyte ας πούμε δεν είναι το ίδιο με τον Moonleaf. Ή ο gulu δεν είναι το ίδιο με τον penguin. Όλοι τους όμως συνεισφέρουν το ίδιο μέσα στην επιχείρηση που είναι η riot για να έχουμε εμείς, ως παίκτες, την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Η μόνη αντικειμενική διαφορά που έχουν είναι πως ο Riotpenguin είναι πιο φιλικός και απαντάει πιο εύκολα σε παίκτες :P O lyte απαντάει στο twitter και στο reddit (lol k) και οι δικοί μας μια φορά και έναν καιρό. Αλλά ακόμη και αυτό έχει τη λογική του, φαντάζεσαι να απάνταγαν συνέχεια σε κάθε post?

Και μην ξεχνάς. Και ο Μπετόβεν κουφός ήταν, και πάλι έκανε άψογη τη μουσική για την εποχή του!


1