Witamy w archiwalnej wersji forum

Przez lata istnienia, Wasze cyfrowe pióra zapisały sterty stron na starej wersji forum. Nie chcemy by wszystko to, co pojawiło się na starym forum zarosło wirtualnym kurzem i przepadło w otchłani internetu. Dlatego też, oddajemy w Wasze ręce to archiwum. Znajdziecie tu wszystkie informacje dotyczące starszych bohaterów, eventów, oraz Waszej twórczości. Będziecie mogli z uśmiechem na twarzy przewertować prawie 3000 stron w wątku "Takie tam trolle od Riotu. Z angielskiego forum...". A kiedy już skończycie przeglądać te pożółkłe strony historii League of Legends, pamiętajcie by z powrotem dołączyć do rozmów i nowinek na nowej wersji forum.

PRZEJDŹ DO FORUM


"Program pvp.net patcher przestał działać"(Nie Kernel)

Comment below rating threshold, click here to show it.

unerwienie

Junior Member

11-15-2013

Witam,po wlaczeniu lola mam takie cos:"Program pvp.net patcher przestał działać"(NIE!!!! Program pvp.net Kernel przestał działać" Ja mam bez tego Kernel ).Uruchamiałem jako admin,w trybie zgodnosci,reinstallowalem lola,naprawialem rejestr.Usuwałem takze jakies pliki ...Nic nie zadziałało.
Jedyna rzecz dzieki ktorej patcher sie wogole wlacza jest w folderze RiotGames/Lol/RADS/system.
Jest to plik system.cfg.Zmieniam w nim = EUNE na =EU.Potem patcher sie wlacza(w patcherze zmieniam region na EUNE) i pobieraja sie jakies pliki,i caly czas pod napisem EU Nordic & East pisze czerwone "undefined".Po pobraniu pisze ze wersja jest aktualna,ale nie moge nacisnac przycisku play.Po restarcie patchera znowu pokazuje sie ten blad,co na poczatku.A wiec jeszcze raz zmieniam =EUNE na =EU i wlaczam,i znowu zaczynaja pobierac sie jakies pliki i po pobraniu nie moge nacisnac przycisku graj.Próbowałem tez po wlaczeniu patchera wejsc w opcje,i naprawic,ale nic to nie dalo.Prosze o pomoc !


Comment below rating threshold, click here to show it.

AdamMmMmM

Recruiter

11-15-2013

Mam to samo i też nie mogę znaleźć odpowiedzi ;/ pomóżcie nam :d


Comment below rating threshold, click here to show it.

Xa0z

Junior Member

11-15-2013

Mam to samo. Przed chwilą grałem mecz, wygrałem z dużym szczęściem, ale prawie przegraliśmy, gdyż mnie ciągle wywalało z rozgrywki i musiałem wchodzić do gry ciągle od nowa. Proszę o pomoc.


Comment below rating threshold, click here to show it.

unerwienie

Junior Member

11-15-2013

Być może jeszcze dzisiaj dostaniemy odpowiedź ^^ W tym czasie polecam polatać helikopterkiem w bf4


Comment below rating threshold, click here to show it.

Wiatrrr

Junior Member

11-15-2013

spróbujcie wejść w start i wpisać w "wyszukaj programy i pliki": services.msc, włączcie to i odnajdźcie opcję "Pomoc IP", prawy przycisk i "zatrzymaj"... mi to pomaga jak jestem w akademiku.


Comment below rating threshold, click here to show it.

unerwienie

Junior Member

11-15-2013

Nie działa kolego


Comment below rating threshold, click here to show it.

unerwienie

Junior Member

11-16-2013

Ludzie wyłączcie antywirusa to będzie działać dzięki za pomoc ! )


Comment below rating threshold, click here to show it.

unerwienie

Junior Member

11-16-2013

Wyłączcie też zaporę


Comment below rating threshold, click here to show it.

Xa0z

Junior Member

11-16-2013

Nic nie działa ;/


Comment below rating threshold, click here to show it.

LEFT1337

Junior Member

11-21-2013

pomocy jak najszybciej