Welcome to the Forum Archive!

Years of conversation fill a tonne of digital pages, and we've kept all of it accessible to browse or copy over. Whether you're looking for reveal articles for older champions, or the first time that Rammus rolled into an "OK" thread, or anything in between, you can find it here. When you're finished, check out Boards to join in the latest League of Legends discussions.

GO TO BOARDS


maestro error

12
Comment below rating threshold, click here to show it.

XID3

Junior Member

02-25-2013

yesterday when i was about to log in to the game the PLAY button was grey and i typed "tthereisnourflevel". and the button when yellow. yaaay i thought, i can play, but no i got a new problem. no i get maestro error instead. and this isn´t the first time i get that. and every time i get that i need to reinstall the game which i´m doing atm.

but solve this F*****G problem for once and for all. i know i´m not the only one having this issue. and the game technics are aware of the problem and doesnt do anything about it.


Comment below rating threshold, click here to show it.

SoulReaper999

Wrenchmen

02-25-2013

Maestro problems are occurring due to Firewall Blocking or cause you don't have the proper ports in your router open !!!

Here's an Article (https://support.leagueoflegends.com/entries/20132793-firewall-configuration-for-league-of-legends) about Maestro Errors

EDIT: You don't have to reinstall the Game every time you get a Maestro Error!!


Comment below rating threshold, click here to show it.

Morney

Junior Member

05-02-2013

OK in my case the "LoL.exe" is allowed by my Firewall and antivirus program. However i still have the "Maestro Error".


Comment below rating threshold, click here to show it.

does12

Member

05-03-2013

Here is ur fix i found it !

http://www.youtube.com/watch?v=5Dda7RylksI


Comment below rating threshold, click here to show it.

demiras

Recruiter

05-11-2013

i got beter solution for maestro error
only restart computer and go to lol and everything is good !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Comment below rating threshold, click here to show it.

evaggelos888

Junior Member

07-29-2013

Try run the admin launcher in league of legends folder!!!


Comment below rating threshold, click here to show it.

SkylineSkull

Junior Member

11-09-2013

This problem you can fix :
1. Run the original shortcut on first instalation.
2. Go to original League of Legends map and run leagueoflegends.admin.
This problem is when you make new shortcat of shortcat like pin to taskbar or copy.


Comment below rating threshold, click here to show it.

sh3riff

Member

12-21-2013

soul reaper no offense, but your link is private .. wtf!!


Comment below rating threshold, click here to show it.

HellasMetal

Junior Member

06-05-2014

The only solution is unistall and install avast !


Comment below rating threshold, click here to show it.

americanul98

Junior Member

08-04-2014

I have a problem with maestro when i want to log in. The game is at allowed programs and Pando Media Booster too,but the problem persist and i don't know what to do. I repaired the patch 3 or 4 times and it didn't work. Please help me


12