maestro error

Comment below rating threshold, click here to show it.

XID3

Junior Member

25-02-2013

yesterday when i was about to log in to the game the PLAY button was grey and i typed "tthereisnourflevel". and the button when yellow. yaaay i thought, i can play, but no i got a new problem. no i get maestro error instead. and this isnt the first time i get that. and every time i get that i need to reinstall the game which im doing atm.

but solve this F*****G problem for once and for all. i know im not the only one having this issue. and the game technics are aware of the problem and doesnt do anything about it.


Comment below rating threshold, click here to show it.

SoulReaper999

Wrenchmen

25-02-2013

Maestro problems are occurring due to Firewall Blocking or cause you don't have the proper ports in your router open !!!

Here's an Article about Maestro Errors

EDIT: You don't have to reinstall the Game every time you get a Maestro Error!!


Comment below rating threshold, click here to show it.

Morney

Junior Member

02-05-2013

OK in my case the "LoL.exe" is allowed by my Firewall and antivirus program. However i still have the "Maestro Error".


Comment below rating threshold, click here to show it.

does12

Junior Member

03-05-2013

Here is ur fix i found it !

http://www.youtube.com/watch?v=5Dda7RylksI


Comment below rating threshold, click here to show it.

demiras

Junior Member

11-05-2013

i got beter solution for maestro error
only restart computer and go to lol and everything is good !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Comment below rating threshold, click here to show it.

evaggelos888

Junior Member

29-07-2013

Try run the admin launcher in league of legends folder!!!


Comment below rating threshold, click here to show it.

SkylineSkull

Junior Member

09-11-2013

This problem you can fix :
1. Run the original shortcut on first instalation.
2. Go to original League of Legends map and run leagueoflegends.admin.
This problem is when you make new shortcat of shortcat like pin to taskbar or copy.


Comment below rating threshold, click here to show it.

sh3riff

Member

21-12-2013

soul reaper no offense, but your link is private .. wtf!!


Comment below rating threshold, click here to show it.

HellasMetal

Junior Member

05-06-2014

The only solution is unistall and install avast !


Comment below rating threshold, click here to show it.

americanul98

Junior Member

3 Weeks Ago

I have a problem with maestro when i want to log in. The game is at allowed programs and Pando Media Booster too,but the problem persist and i don't know what to do. I repaired the patch 3 or 4 times and it didn't work. Please help me