Αρχείο των παλιών Φόρουμ

Έχει χυθεί πολύ ηλεκτρονικό μελάνι τα τελευταία χρόνια σε αυτό το φόρουμ, γι'αυτό φροντίσαμε να το κρατήσουμε διαθέσιμο για ανάγνωση και αντιγραφή. Εδώ θα βρείτε παλιότερες συζητήσεις από την αρχή του φόρουμ (Μάιος 2012) μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2015. Όταν τελειώσετε, ελάτε στα Boards για τα νεότερα για το League of Legends.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΤΑ BOARDS


Καλώς ορίσατε στο φόρουμ του League of Legends!

1
Comment below rating threshold, click here to show it.

Panic

Community Programs Specialist

Follow RiotPanic on Twitter

06-13-2012

Καλώς ορίσατε, Επικαλεστές, στο φόρουμ της Γενικής Συζήτησης! Σε αυτό το φόρουμ θα μπορείτε να συζητάτε θέματα που σχετίζονται με το League of Legends και τη Ντεμάσια με άλλα μέλη της κοινότητας.

Ακριβώς όπως η συμπεριφορά σας στις Αρένες της Δικαιοσύνης πρέπει να διέπεται από τον Κώδικα των Επικαλεστών, η συμπεριφορά σας στα φόρουμ πρέπει επίσης να συμμορφώνεται με τον Κώδικα Συμπεριφοράς, ο οποίος εξασφαλίζει ότι όλοι οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να συζητούν πολιτισμένα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ, οι οποίες αφορούν τις δημοσιεύσεις σας.

Αξιολόγηση δημοσιεύσεων
Κάθε δημοσίευση στα φόρουμ του League of Legends υπόκειται στο σύστημα αξιολόγησης. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιούν αυτό το σύστημα για να προάγουν τις εποικοδομητικές συζητήσεις και να υποβιβάζουν τις δημοσιεύσεις και τα σχόλια που δεν είναι χρήσιμα σε κανέναν. Στο τέλος κάθε δημοσίευσης θα δείτε ένα κόκκινο εικονίδιο για αρνητική ψήφο και ένα πράσινο εικονίδιο για θετική ψήφο. Αν η αρχική δημοσίευση σε ένα θέμα λάβει πολλές αρνητικές ψήφους από την κοινότητα, το θέμα θα κλείσει αυτομάτως, ενώ τα ανεπιθύμητα σχόλια σε ένα θέμα θα αποκρύπτονται αυτομάτως.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι για το φόρουμ
Επικοινωνία με την Τεχνική Υποστήριξη και Βάση Πληροφοριών - Εδώ μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από τη Riot. Αναζητήστε πληροφορίες για το θέμα σας στη Βάση Πληροφοριών, υποβάλετε το πρόβλημά σας ή ελέγξτε αν έχει επιλυθεί ένα θέμα που σας απασχολεί.
Φόρουμ Τεχνικής Υποστήριξης – Το εξειδικευμένο φόρουμ στο οποίο μπορείτε να ζητήσετε υποστήριξη από την κοινότητα για τεχνικά θέματα που ενδεχομένως αντιμετωπίζετε.

Φόρουμ και συχνές ερωτήσεις για νέους παίκτες – Είστε νέος παίκτης; Ξεκινήστε από εδώ. Μια χρήσιμη λίστα συχνών ερωτήσεων, οδηγών και άλλων εργαλείων που βοηθούν τους νέους παίκτες να μαθαίνουν το παιχνίδι.
Φόρουμ οδηγών και στρατηγικής – Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τη στρατηγική σας στο παιχνίδι. Διαβάστε μια τεράστια ποικιλία οδηγών που θα σας βοηθήσουν να μάθετε καλύτερα τους ήρωες του παιχνιδιού ή να γίνετε καλύτεροι στο League of Legends.
Φόρουμ συζητήσεων εκτός θέματος – Εδώ μπορείτε να συζητήσετε θέματα που δεν σχετίζονται με το League of Legends.

Συμβουλές και τεχνικές για το φόρουμ – Ένα σύντομο θέμα που σας εξηγεί πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φόρουμ από τον EncasedShadow, μέλος της ομάδας της Riot.
Riot Dev-Tracker – Παρακολουθήστε τις δημοσιεύσεις των δημιουργών του παιχνιδιού στα φόρουμ με αυτό το χρήσιμο εργαλείο.
Οδηγός της Shurelia για σωστές παρατηρήσεις – Θέλετε να εκφράσετε την άποψή σας; Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να το κάνετε πιο αποτελεσματικά.
Κατάλογος ιστοσελίδων φίλων του παιχνιδιού – Θέλετε και συζητήσετε κι άλλο για το LoL; Σε αυτές τις ιστοσελίδες μπορείτε να βρείτε τα πάντα.


1