LoL nie chce sie wlaczyc

12345 ... 6
Comment below rating threshold, click here to show it.

Pitevo

Junior Member

21-05-2012

Witam,
Posiadam win7 i po dłuższej przerwie chce zacząć grać w LoLa, więc ściągnąłem i zainstalowałem, ale mam problem, mianowicie wyskakuje mi tylko logo 'League of Legends' i nic więcej się nie dzieje poza tym.
Szukam już godzinę rozwiązania na tym forum, ale nic nie skutkuje, zainstalowałem wszystkie rzeczy, które są wskazane ale i tak lipa jest


Comment below rating threshold, click here to show it.

Pitevo

Junior Member

21-05-2012

( DEBUG)[18:34:44.223] RADS::UserKernel::Application::SelfUpdate: CreatingProcess("D:/Riot Games/League of Legends/RADS/system/rads_user_kernel.exe", ""D:/Riot Games/League of Legends/RADS/system/rads_user_kernel.exe" updateandrun lol_launcher LoLLauncher.exe", ...)
( DEBUG)[18:34:44.243] RADS::UserKernel::Application::SelfUpdate: CreateProcess succeeded (procId: 0x000015a0, threadId: 0x000017b4).
( DEBUG)[18:34:44.243] RADS::UserKernel::Application::Run: Terminating after SelfUpdate.
( DEBUG)[18:34:44.253] RADS::User::ManagedFileHelper::Release:
( DEBUG)[18:34:44.253] RADS::UserKernel::Application::Run: Returning 0x00000000
( USER)[18:34:44.253] WinMain: Operacja ukończona pomyślnie.

Może to coś pomoże :)


Comment below rating threshold, click here to show it.

Jak Sie W To Gra

Senior Member

22-05-2012

odpal ręcznie plik League of Legends.exe z folderu rads\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.0. 147\deploy i powiedz, czy wyskakuje jakiś błąd.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Bulbamasterr

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Junior Member

25-05-2012

Ja tez mam ten Błąd i nie wiem o co chodzi z tego co widzę co junior napisał zrobiłem jak napisał ale tez mi nie dziala wyskakuje mi ty masz napisane 0.0.0. 147 a ja mam 0.0.0 86.Wyskakuje mi to samo jak odpalam ręcznie. POMOCY!!!


Comment below rating threshold, click here to show it.

Bronzu

Junior Member

30-07-2012

właczam lola. Nie uruchamia sie nawet strona startowa tylko od razu takie okienko: http://img839.imageshack.us/img839/8893/lolzre.png
Co mam robić?


Comment below rating threshold, click here to show it.

Nerkonum

Junior Member

31-07-2012

dlaczego wyskakujw mi ze serwer jest zbyt zajety ??


Comment below rating threshold, click here to show it.

Nerkonum

Junior Member

31-07-2012

dlaczego gdy loguje sie do lola wyskakuje mi blad ...a raczej info ... serwer zbyt zajety hmmmm??


Comment below rating threshold, click here to show it.

Rst00

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Senior Member

31-07-2012

@Nerkonum, bo nie umiesz korzystać z Google'a. Użyj tej wyszukiwarki wpisując swoje magiczne "Serwer jest zajęty" i będziesz miał odpowiedź...


Comment below rating threshold, click here to show it.

Stachu Brutus

Junior Member

02-08-2012

nie idzie mi wejść na lol od 2 godzin próbuję. Wyskakuje mi tylko graj i nic więcej pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Comment below rating threshold, click here to show it.

jumbostik

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Member

02-08-2012

ja mam taki problem...
po wcisnięciu przycisku Graj okno logowania nie pojawia sie.co robic?


12345 ... 6