Witamy w archiwalnej wersji forum

Przez lata istnienia, Wasze cyfrowe pióra zapisały sterty stron na starej wersji forum. Nie chcemy by wszystko to, co pojawiło się na starym forum zarosło wirtualnym kurzem i przepadło w otchłani internetu. Dlatego też, oddajemy w Wasze ręce to archiwum. Znajdziecie tu wszystkie informacje dotyczące starszych bohaterów, eventów, oraz Waszej twórczości. Będziecie mogli z uśmiechem na twarzy przewertować prawie 3000 stron w wątku "Takie tam trolle od Riotu. Z angielskiego forum...". A kiedy już skończycie przeglądać te pożółkłe strony historii League of Legends, pamiętajcie by z powrotem dołączyć do rozmów i nowinek na nowej wersji forum.

PRZEJDŹ DO FORUM


LoL nie chce sie wlaczyc

Comment below rating threshold, click here to show it.

Pitevo

Junior Member

05-21-2012

Witam,
Posiadam win7 i po dłuższej przerwie chce zacząć grać w LoLa, więc ściągnąłem i zainstalowałem, ale mam problem, mianowicie wyskakuje mi tylko logo 'League of Legends' i nic więcej się nie dzieje poza tym.
Szukam już godzinę rozwiązania na tym forum, ale nic nie skutkuje, zainstalowałem wszystkie rzeczy, które są wskazane ale i tak lipa jest


Comment below rating threshold, click here to show it.

Pitevo

Junior Member

05-21-2012

( DEBUG)[18:34:44.223] RADS::UserKernel::Application::SelfUpdate: CreatingProcess("D:/Riot Games/League of Legends/RADS/system/rads_user_kernel.exe", ""D:/Riot Games/League of Legends/RADS/system/rads_user_kernel.exe" updateandrun lol_launcher LoLLauncher.exe", ...)
( DEBUG)[18:34:44.243] RADS::UserKernel::Application::SelfUpdate: CreateProcess succeeded (procId: 0x000015a0, threadId: 0x000017b4).
( DEBUG)[18:34:44.243] RADS::UserKernel::Application::Run: Terminating after SelfUpdate.
( DEBUG)[18:34:44.253] RADS::User::ManagedFileHelper::Release:
( DEBUG)[18:34:44.253] RADS::UserKernel::Application::Run: Returning 0x00000000
( USER)[18:34:44.253] WinMain: Operacja ukończona pomyślnie.

Może to coś pomoże


Comment below rating threshold, click here to show it.

Jak Sie W To Gra

Senior Member

05-22-2012

odpal ręcznie plik League of Legends.exe z folderu rads\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.0.147\deploy i powiedz, czy wyskakuje jakiś błąd.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Bulbamasterr

Recruiter

05-25-2012

Ja tez mam ten Błąd i nie wiem o co chodzi z tego co widzę co junior napisał zrobiłem jak napisał ale tez mi nie dziala wyskakuje mi ty masz napisane 0.0.0. 147 a ja mam 0.0.0 86.Wyskakuje mi to samo jak odpalam ręcznie. POMOCY!!!


Comment below rating threshold, click here to show it.

Bronzu

Junior Member

07-30-2012

właczam lola. Nie uruchamia sie nawet strona startowa tylko od razu takie okienko: http://img839.imageshack.us/img839/8893/lolzre.png
Co mam robić?


Comment below rating threshold, click here to show it.

Nerkonum

Recruiter

07-31-2012

dlaczego wyskakujw mi ze serwer jest zbyt zajety ??


Comment below rating threshold, click here to show it.

Nerkonum

Recruiter

07-31-2012

dlaczego gdy loguje sie do lola wyskakuje mi blad ...a raczej info ... serwer zbyt zajety hmmmm??


Comment below rating threshold, click here to show it.

Rst00

Senior Member

07-31-2012

@Nerkonum, bo nie umiesz korzystać z Google'a. Użyj tej wyszukiwarki wpisując swoje magiczne "Serwer jest zajęty" i będziesz miał odpowiedź...


Comment below rating threshold, click here to show it.

Stachu Brutus

Junior Member

08-02-2012

nie idzie mi wejść na lol od 2 godzin próbuję. Wyskakuje mi tylko graj i nic więcej pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Comment below rating threshold, click here to show it.

jumbostik

Member

08-02-2012

ja mam taki problem...
po wcisnięciu przycisku Graj okno logowania nie pojawia sie.co robic?