Witamy w archiwalnej wersji forum

Przez lata istnienia, Wasze cyfrowe pióra zapisały sterty stron na starej wersji forum. Nie chcemy by wszystko to, co pojawiło się na starym forum zarosło wirtualnym kurzem i przepadło w otchłani internetu. Dlatego też, oddajemy w Wasze ręce to archiwum. Znajdziecie tu wszystkie informacje dotyczące starszych bohaterów, eventów, oraz Waszej twórczości. Będziecie mogli z uśmiechem na twarzy przewertować prawie 3000 stron w wątku "Takie tam trolle od Riotu. Z angielskiego forum...". A kiedy już skończycie przeglądać te pożółkłe strony historii League of Legends, pamiętajcie by z powrotem dołączyć do rozmów i nowinek na nowej wersji forum.

PRZEJDŹ DO FORUM


"Program PVP.net Patcher Kernel przestał działać."

Comment below rating threshold, click here to show it.

DestructoMen

Recruiter

09-04-2013

Mam problem kiedy odpalam LoLa to mam ikonke i mam do okoła nie czarną owydke i mam napis Program PVP.net Patcher Kernel Nie odpowiada Pomcy bo wydałe na moje konto z jakies 300zł i nie che tego straci Prosze o pomoc !


Comment below rating threshold, click here to show it.

Godric91

Junior Member

09-04-2013

try this http://forums.eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=618922


Comment below rating threshold, click here to show it.

Magdas366

Recruiter

09-21-2013

uruchomcie lola jako administrator mi pomogło


Comment below rating threshold, click here to show it.

MasterDiaz

Recruiter

09-28-2013

Ludzie którzy stworzyli LoLa nie powinni dodawać nowych postaci tylko naprawić ten błąd,no bo już ponad 11% ludzi ma błąd (Program PvP.net Patcher Kernel nie Odpowiada)


Comment below rating threshold, click here to show it.

Dynamit2002

Junior Member

10-01-2013

Mi wyskakuje ten sam Błąd: "Program PVP.net Patcher Kernel przestał działać." I NIE WIEM CO ZROBIC POMÓRZCIE


PROSZĘ !!!!!


Comment below rating threshold, click here to show it.

shadowkillbom

Junior Member

10-01-2013

Emmm... mi nic nie pomaga. Jeszcze nie próbowałem odistalować, ale chyba nie mam instalki i bede musial sciagać od nowa


Comment below rating threshold, click here to show it.

blacker012

Junior Member

10-20-2013

Ja zmienił service packa na z Windows Xp na pasujący Windows 7 i oczywiście zadziałało choć po długim czasie!


Comment below rating threshold, click here to show it.

LordDymacz

Junior Member

11-12-2013

lubie placki


Comment below rating threshold, click here to show it.

DJJDanny

Junior Member

12-16-2013

UŻyj opcji "Uruchom jako administrator" mi pomogło . Pozdrawiam .


Comment below rating threshold, click here to show it.

edge922

Junior Member

12-21-2013

co zrobić gdy wyskakuje takie coś:Problem spowodował, że ten program przerwał interakcję z systemem Windows.